Инж. Людмил Димитров: Мисията да се върне доверието в общината е трудна, но не и невъзможна  

Немислимо е да си кмет на община и да нямамаш никаква комуникация с кметовете и хората в малките населени места  

„Немислимо е да си кмет на община и да нямамаш никаква комуникация с кметовете и хората в малките населени места. Затова в нашата платформа сме заложили освен приемен ден на кмета веднъж седмично, да има и ежемесечни изнесени приемни дни в селата на общината. Те ще бъдат съвместно с кметовете на населени места, за да може да се решават на място възникналите злободневни проблеми.” Това заяви кандидатът на БСП за кмет на община Видин инж.Людмил Димитров при срещата си с живеещите в селата Кошава и Сланотрън. Заедно с него бяха народният представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Филип Попов и кандидатите за общински съветници Димитър Велков и инж.Борис Георгиев.
Кандидатът на социалистическата партия се ангажира и с откриването на „Горещ телефон”, чрез които гражданите ще имат пряка връзка с общинската администрация. „Знам, че хората във Видин имат нужда отново да повярват в общината като институция. Имайки предвид предходните управления, мисията е труда, но не и невъзможна”, каза инж. Димитров.
Хората в с.Сланотрън  изразиха подкрепата си и го призоваха, ставайки кмет на Видин, да се заеме с разрешаване на казуса около завода на преработка на гуми в селото им, тъй като сегашната местна власт  бездейства.
"Основният проблем в региона е обезлюдяване и една от основните ни задачи ще бъде да върнем хората обратно тук. Сигурно очаквате да чуете главозамайващи обещания, но тези, които ги дават, най-вероятно ви лъжат. Ние можем да ви обещаем едно по-справедливо, солидарно и прозрачно управление, обърнато към хората", каза инж.Димитров пред жителите на с.Кошава.